Sierbestrating

Het aanleggen van (sier) bestratingen behoort tot een van onze specialiteiten. Of het nu het aanleggen van een terras betreft of de verharding bij uw bedrijfspand betreft, H. Kuijpers BV kan het voor u realiseren. Onze mensen hebben ervaring met het verwerken van allerlei soorten materialen, van de standaard betonstraatstenen tot natuursteen en gebakken materialen. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio. Graag helpen wij u dan ook bij het kiezen van de juiste materialen zodat het uiteindelijke resultaat ook is wat u vooraf voor ogen had.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Hieronder staan enkele referentie projecten weergegeven

 

Natuursteen en gebakken bestrating in Oirschot
In Oirschot hebben wij in samenwerking met een hoveniersbedrijf de bestrating van deze tuin aangelegd. Tevens hebben wij het grondwerk voor  deze tuin uitgevoerd. Hieronder staan enkele foto’s van tijdens het werk en het eindresultaat.

 

Aanleg paardenbak Sint Oedenrode
In Sint Oedenrode realiseerde wij een volledig nieuwe buitenbak.

 

Natuursteen terras in Den Bosch
In Den Bosch hebben wij een terras en tuinpaden aangelegd met natuursteentegels van 1×1 meter.  Daarnaast hebben wij in deze tuin ook al het grondwerk uitgevoerd en het gazon aangelegd. Hieronder staan enkele foto’s van tijdens het werk en het resultaat.

 

Tennisbaan HTC Son 2000
In opdracht van tennisvereniging HTC Son 2000 hebben wij tussen de tennisbanen een nieuwe verharding van betonstraatstenen geocollor aangebracht.

 

Erfverharding Mariahout
Op het erf van een klant in Mariahout hebben wij een nieuwe verharding van zogenaamde H-verbandstenen aangebracht. Deze stenen zijn uitermate geschikt voor plaatsen waar zware en wringende belastingen voorkomen.