Infra

Voor de aanleg en onderhoud van infrastructuur bent u bij H. Kuijpers BV aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring bij het aanleggen en onderhouden van wegen, rioleringen en complete bedrijfsterreinen. Wij kunnen u in alle stappen van het bouwproces van dienst zijn. Niet alleen bij aanleg en onderhoud maar ook in het ontwerpstadium kunnen wij al van toegevoegde waarde zijn. We zijn praktisch en flexibel en denken graag mee met onze opdrachtgever om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Aanleg rolstoelpad bosgebied west te Son
In opdracht van de Gemeente Son en Breugel hebben wij het 2,2 kilometer lange rolstoel pad door bosgebied west aangelegd. Dit pad is opgebouwd uit een half verharding op een fundering van menggranulaat. In samenwerking met de werkgroep Wandelen op Wielen op basis van de tekening het definitieve tracé door het bosgebied uitgezet. Vervolgens is het pad door ons aangelegd waarbij we er voor hebben gezorgd dat het pad op een natuurlijke manier door het gebied slingert. Daarnaast hebben we extra voorzieningen getroffen ter bescherming van het pad  en om de waterafvoer te verbeteren. Zo hebben we onder meer boomstammen, grondwalletjes en duikers aangebracht. 

 

Aanleg bedrijfsterrein Panningen
In opdracht van een grote afvalverwerker hebben we in Panningen een compleet nieuw bedrijfsterrein van ca 1 ha groot gerealiseerd. We zijn hier vanaf de ontwerpfase betrokken bij de plannen en hebben hier de aanleg van de complete infrastructuur voor onze rekening genomen. Daarnaast hebben we het grondwerk voor de twee hallen op het terrein uitgevoerd. In overleg met de bouwaannemer die de twee hallen op  het terrein heeft gerealiseerd hebben we een gezamenlijke planning opgesteld zodat beide partijen zo optimaal mogelijk naast elkaar konden werken met als doel om in een korte tijd zowel de hallen als de terreininfrastructuur gereed te hebben. 

 

Aanleg bedrijfsterrein Moerdijk
Voor een zakelijke opdrachtgever leggen we in Moerdijk een compleet nieuw bedrijfsterrein aan. We verzorgen hier sloopwerk, grondwerk, aanleg van riolering en verhardingen. In overleg met de opdrachtgever hebben we het ontwerp geoptimaliseerd zodat dit volledig aansluit bij de wensen van onze klant.

 

Herinrichting parkeerterrein Tilburg
Voor een vastgoed eigenaar hebben we een parkeerterrein in Tilburg voorzien van een nieuwe fundering en verharding. De asfaltverharding van het parkeerterrein was in een erg slechte conditie. Voor de opdrachtgever hebben we de oorzaak hiervan onderzocht en een aantal verbeter voorstellen uitgewerkt. Uiteindelijk is één van de voorstellen door ons gerealiseerd. Dit hebben we middels een voor alle partijen werkbare planning uitgevoerd waarbij de overlast voor de huurder van het pand tot een minimum werd beperkt.